Procedure

Leuk dat je enthousiast bent voor het kopen van een woning in het nieuwbouwproject Ons Groene Stekje in Joure. De belangrijkste informatie lees je op deze website en als je vragen hebt kun je te allen tijde bellen met ontwikkelaar Annelies van der Nagel van Beyond Now Project BV of makelaar Gerard Smit van Fryslân Homes.

Met de Woningzoeker navigeer je eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Ook zijn er exterieur- en interieur impressies gemaakt, zodat je alvast een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Je vindt op de website, naast de uitgebreide informatie over het project, ook de verkooptekeningen per bouwnummer en overige verkoopdocumenten. In het online magazine staat alle relevante informatie ook nog eens uitgelegd en wordt de visie achter het plan toegelicht.

Wil jij ook een karakteristieke en eigentijdse woning kopen in Ons Groene Stekje? Vul online het inschrijfformulier in of neem contact op met de makelaar. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd.

Inschrijven

Vul op het online inschrijfformulier je gegevens in, vertel ons waarom je enthousiast bent over Ons Groene Stekje en geef aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben. Als wij jou je eerste keuze niet kunnen aanbieden, zullen wij kijken naar de door jou opgegeven overige voorkeuren. Mocht daarvan een bouwnummer beschikbaar zijn, dan bieden we jou die aan.

De inschrijving voor Ons Groene Stekje opent op donderdag 9 november om 16:00 uur en sluit zondag 26 november 00.00 uur. Binnen een week na sluiting van de verkoopperiode wordt de uitslag van de toewijzing bekend gemaakt. Als we je blij kunnen maken met een woning in Ons Groene Stekje, krijg je hiervan telefonisch bericht. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je hiervan vanzelfsprekend ook op de hoogte gesteld en noteren we je graag als reserve-kandidaat.

Degene die een bouwnummer toegewezen krijgt, wordt door de makelaar uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek licht de makelaar het plan en de verdere procedure nog eens toe en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek zal er een tekenafspraak worden ingepland. Bij positief besluit wordt op die datum de overeenkomst getekend. Als je toch niet tot koop wenst over te gaan, vernemen wij dat graag uiterlijk 24 uur voor de tekenafspraak.

Gegoedheidsverklaring

Om in aanmerking te komen voor een woning in Ons Groene Stekje, vragen we je ook om bij je inschrijving een zogenaamde ‘gegoedheidsverklaring’ te overhandigen. Hiermee toon je aan dat je de woning naar keuze kunt financieren. Het overhandigen van een gegoedheidsverklaring is niet verplicht, maar geeft je wel een voorrangspositie bij de toewijzing van de woningen. Bij de documenten tref je dit formulier aan, dat je door een hypotheekverstrekker of een bank kunt laten invullen.

Gratis financieringscheck

Om een goed beeld te krijgen van je financiële situatie, bieden wij kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan bij GeldXpert Heerenveen. De adviseurs Frits de Vries, Menno de Vries en Jacco de Vries kunnen in een persoonlijk gesprek duidelijkheid geven over de financieringsmogelijkheden. Zij hebben toegang tot alle grote geldverstrekkers, waarbij zij samen met jou de meest passende hypotheekconstructie kunnen zoeken gelet op rente en voorwaarden. GeldXpert Heerenveen kan ook kosteloos een gegoedheidsverklaring afgeven.

Als je interesse hebt in een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur van GeldXpert, neem dan telefonisch contact op via 0513 – 61 00 06 of stuur een mail naar receptie@gxheerenveen.nl. Meer informatie over GeldXpert kun je vinden op  www.geldxpert.nl/heerenveen.

Gratis waardebepaling

Als je op dit moment een koopwoning bezit, is het voor jezelf en voor het financiële plaatje wellicht waardevol om goed zicht te hebben op de waarde van de huidige woning. Hiervoor kun je eveneens terecht bij de makelaar van Ons Groene Stekje, Gerard Smit van Fryslân Homes. Als service kun je kosteloos een waarde-indicatie aanvragen, zodat je een goed beeld kan vormen voor de aankoop van je nieuwbouwwoning.