Welkom

Je hebt je droomhuis ontdekt in Ons Groene Stekje! Het gehele verkoopproces verloopt online, waardoor inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) gemakkelijk digitaal gedaan kan worden.

De verkoopdocumenten zijn online te bekijken in de ‘Inschrijfomgeving’. Je kunt hier ook digitaal inschrijven. Enkele nog resterende documenten, die voor het tekenen goed zijn om door te nemen, waaronder de splitsingsakte, koopovereenkomst en aanneemovereenkomst, volgen op zeer korte termijn. 

De inschrijfprocedure vind je onder de knop ‘Procedure’.  

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een woning is het essentieel om alle stappen nauwgezet te doorlopen en je inschrijving tijdig in te dienen. Hieronder vind je de belangrijkste richtlijnen:

  • Vul het inschrijfformulier volledig en correct in en zorg dat dit uiterlijk zondag 26 november online verstuurd is of binnen is bij de makelaar.
  • Per huishouden dient slechts één formulier ingediend te worden.
  • Dubbele inschrijvingen worden automatisch uitgesloten.
  • Alleen personen vermeld op het formulier komen in aanmerking voor de aankoop.
  • Tijdens het optiegesprek wordt van je verwacht dat je een geldig legitimatiebewijs toont.

Procedure

De inschrijfperiode loopt van donderdag 9 november 2023, 16.00 uur tot zondag 26 november 2023, 00.00 uur. Het moment van inschrijven speelt overigens geen rol bij de toewijzing van de woningen. Het maakt binnen de inschrijfperiode dus niet uit wanneer je dit doet.

We hebben de procedure op een rijtje gezet. Als alles helder is, klik dan op de knop ‘Inschrijfformulier’ en vul dit stapsgewijs en volledig in. Als je nog vragen hebt of dingen zijn niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ontwikkelaar of makelaarskantoor Fryslân Homes.