12 Stoere woningen

Stel je eens voor; via een sierlijke pergola loop je straks je woning binnen. De ramen tot aan de grond maken dat je de buitenruimte tot diep in de woonkamer beleeft. En door de afwisselende positionering van de ramen heb je vanuit verschillende invalshoeken mooi zicht op al het groen waardoor de woningen worden omringd. In de woningen zelf is bewust gezocht naar speelse plattegronden en verrassende elementen die de woningen nog meer sfeer en eigenheid geven. Alle woningen zijn éénlaags met kap, met de meeste leefruimte beneden. Naast je eigen tuin heb je als huiseigenaar in Ons Groene Stekje ook een 1/12e aandeel in de gezamenlijke tuin van circa 1.735 m².

6 Twee-onder-een-kapwoningen

De indeling van deze ruime woningen zijn speels, praktisch en eigentijds. Een ruime living waar plek is voor een knusse woonkeuken op de begane grond en drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Natuurlijk heb je als koper de mogelijkheid om de woning naar eigen wens in te richten. Na aankoop zijn er tal van mogelijkheden bespreekbaar zoals bijvoorbeeld een slaap- en badkamer op de begane grond.

Interieurimpressie twee-onder-een-kapwoning met alternatieve indeling waarbij de berging bij de woonkamer is betrokken (variant 2 = meerwerk-optie)

6 rug-aan-rug schuurwoningen

De architectuur van de woningen refereert aan grote schuren die in het noorden van Nederland te vinden zijn. De woningen zijn kloeke volumes met een eigentijdse en moderne uitstraling. Er is bewust gekozen voor twee kleuren om het plan speels en vriendelijk te maken. Zwart hout voor de rug-aan-rug woningen en de bergingen, waar vroeger ook een grote schuur stond.

100% Verkocht

Ons Groene Stekje is in verkoop. De termijn van inschrijven is gesloten. Alle woningen zijn toegewezen.